Mărci de produse

Desigual

Desigual (282 produse)

Brandul Desigual a fost lansat în anul 1984 de către elvețianul Thomas Meyer, pe când acesta avea doar 20 de ani. A vrut să facă haine altfel – și a reușit.
Povestea Desigual a început în Barcelona, orașul spaniol în care se află și acum sediul central lângă o frumoasă plajă.

Este remarcabilă pentru modelele sale mozaicate, cu amprente intense, artă graffiti, desene asimetrice (de aici și numele "inegal") și stropi de culoare pline de farmec.

Motivul mandala apare la aproape fiecare piesă ca și simbolul spiritualității și a protecției.

Desigual a devenit un brand de modă de înaltă calitate datorită design-urilor neobișnuite, nuanțelor luminoase și croitoriei distinctive.

Pretinde că are o filosofie bazată pe pozitivitate, toleranță, angajament și distracție. În fiecare an, echipa de design Desigual, compusă din 25 de designeri, pregătește o colecție de peste 1.000 de articole, inclusiv haine și accesorii, construite în jurul unui concept unificat.

Desigual înseamnă haine pentru femei, bărbați și copii, de asemenea pantofi și genți, precum și eșarfe și alte accesorii. Brandul folosește materiale calitative, sustenabile, culori vii, printuri superbe, create pentru a vă bucura de un confort zilnic. Fiecare piesă Desigual are o poveste, iar multe din ele chiar și mesaje care vă va lăsa să ghiciți ce vor să transmită.
Este imposibil să nu recunoașteți piesele Desigual, oriunde ați merge.

Mai mult
La Maison du Savon de Marseille

La Maison du Savon de Marseille (62 produse)

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre fabricanții tradiționali ai celebrului săpun de Marsilia însă astăzi produce și o gama mult mai diversa de cosmetice. La Maison du Savon este lider pe piața de profil cu peste 250 de săpunuri parfumate, fabricate în Grasse, capitala parfumurilor franțuzești.

Autenticitatea este cuvântul cheie al produselor La Maison du Savon de Marseille, și ceea ce conferă un concept de brand definitoriu. Produsele noastre de îngrijire zilnica pot fi folosite de către toată familia, sunt naturale și au la baza uleiuri esențiale de argan, lavandă, fruct de dafin, floare de cireș, fruct de cactus, unt de Shea – ceea ce asigură o îngrijire optimă pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille este într-o continuă dezvoltare, reprezintă astăzi 18 magazine în Franța și peste 200 de alte puncte de vânzare în Franța, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.

Descoperiți locurile unde sunt fabricate săpunurile și cosmeticele noastre naturale: săpunuri lichide pe baza de lavanda – Sault, cosmetice și geluri de dus- Peyruis, săpunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio – Valensole, cuburi și felii de săpun tradițional – Marsilia, săpunuri și cosmetice pe baza de lapte de măgărita și unt de Shea – Aubagne, parfumuri – Grasse.

Mai mult
Reisenthel

Reisenthel (13 produse)

Marca Reisenthel, fondat în anul 1971, face viața mai ușoară pentru clienții săi prin simplitatea și practicabilitatea produselor.

În cursul anilor compania Reisenthel a obținut numeroase premii ( Reddot Design Awards, Deutsher Designer Club, German Design Award, Interior Innovation Award, etc.) pentru produsele sale inovatoare, frumoase, atent concepute, punând în evidență funcționalitatea.

Producătorul oferă genți pentru cumpărături, pentru călătorii, genți cosmetice, pentru office sau pentru ieșiri în oraș. De asemenea găsești de la acest producător alte accesorii, rucsacuri, umbrele, etc. care te vor ajuta cu adevărat în viața de zi cu zi. Datorită design-ului lor unic și deosebit pot fi recunoscute cu ușurință.

Marca perfectă în materie de cumpărături și de călătorii!

Mai mult
Ucon Acrobatics

Ucon Acrobatics (21 produse)

Echilibru și agilitate în viața de zi cu zi.

Companie fondată în anul 2001, Ucon Acrobatics, îmbrățișează și colaborează cu artiști talentați. Rezultatul muncii lor sunt produse creative, cu croire de calitate, cu aplicații inovatoare, moderne, funcționale și în special minimaliste pentru o nouă generație de consumatori creativi.

Produsele, gențile și rucsacurile sunt destinate bărbaților și femeilor cărora le plac călătoriile și explorările.

Filosofia companiei este: " Sarcinile zilnice sunt aventuri care trebuie trăite, nu probleme care trebuie rezolvate."

Mai mult
The Pack Society

The Pack Society (2 produse)

The Pack Society, genți și rucsacuri direct din Olanda!

În spatele mărcii "The Pack Society" se află o comunitate care are un stil de viață liber, dar cărora contează să se arate bine. Designul produselor redă libertatea și sălbăticia naturii, creată de o echipă formată de designeri tineri, urbani. Cu gențile create de ei poți fii un domn al naturii, un liber explorator, un tânăr mereu jucăuș.

Deviza companiei: Tânăr, sălbatic și liber.

Mai mult
Esprit

Esprit (3 produse)

Marca Esprit reprezintă stilul și calitatea din 1968.

Fondată în San Francisco de Susie și Doug Tompkins, Esprit lucrează pe o bază de creativitate și responsabilitate, combinată cu o atitudine californiană însorită. Scopul firmei Esprit este de a fi cel mai bun brand de moda casual, acordând atenție în alegerea materialelor, culorilor, formelor, creând un stil fără efort, relaxat, autentic și confortabil.

Moto-ul lor este: Vrem să vă facem să vă simțiți bine, să arătați bine.

Mai mult
Happy Rain

Happy Rain (un produs)

Happy Rain, marcă germană de producător de umbrele de înaltă calitate, datorită experienței în domeniul creârii umbrelelor.

Compania oferă umbrele deosebite și uimitoare pentru femei, bărbați și copii la prețuri competitive.

Mai mult
The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand (2 produse)

Cosmopolitan și urban, atemporal și chic!

Cuvinte cheie a produselor de la marca The Chesterfield Brand. Produsele de piele a acestei mărcii îmbină clasicul și contemporanul, epoca vintage și avangarda, inspirând din stilul englezesc Chesterfield.

Firma The Chesterfield Brand oferă a gamă largă de produse unice de calitate și durabile: poșete, genți de umăr și de mână, portofele, rucsacuri, genți business, portfarduri, etc. și alte accesorii. Aceste produse conferă un look elegant, clasic, luxos și oferă o satisfacție maximă posesorului.

Mai mult
Zeller

Zeller (5 produse)

Fondată în 1983 ca o companie de distribuție "Zeller Presente, producție și vânzări", compania produce și vinde accesorii pentru casă, articole de cadouri și ajutoare practice pentru bucătărie, baie și birouri.

Materialele primare sunt lemnul și pluta. Susțin că nu numai funcționalitatea este importantă, produsele trebuie să fie decorative și confortabile și în același timp elegante și practice.

În spiritul sustenabilității și a protecției mediului, firma garantează că lemnul provine din silvicultură europeană certificată FSC®, sprijinind în acest fel conservarea resurselor de lemn pentru generațiile viitoare. Produsele sunt certificate FSC® și sunt marcate cu sigla FSC®.

Mai mult
Hajo

Hajo (0 produse)

Hajo este un brand german cu un profil clar: contemporan, casual și orientat spre calitate, în combinație cu prețuri prietenoase clienților. A devenit rapid lider pe piața articolelor de polo și sport încă din 2001, datorită materialelor inovatoare, un amestec unic de bumbac și microfibră, foarte plăcute la atingere.

Materialele de primă clasă sunt respirabile (Klima-Komfort®) și datorită unei finisări speciale, sunt recomandate în special pielii sensibile. Proprietățile respiratorii al materialului Klima-Komfort® asigură un sentiment uscat pe piele. Acest lucru evită să vă transpirați în timpul verii și previne să vă fie frig în timpul iernii.

Brand-ul Hajo garantează funcționalitatea, durabilitatea, confortul, modernitatea și stilul la un raport excelent preț / calitate. Colecțiile de polo, costume sport sau de pijamale, mereu reînnoite, cu detalii interesante, culori atractive și bogate, cu croituri exclusiviste, fac ca articolele brandu-lui Hajo să fie atât de speciale.

Mai mult
VAN-DOS

VAN-DOS (un produs)

Marca spaniolă VAN-DOS se caracterizează prin atenția extremă la toate aspectele legate de design, și de persoana care dorește să-și poarte hainele. Întotdeauna conștient de ultimele tendințe în modă, are propria sa echipă de designeri și cele mai avansate sisteme de patronaj. VAN-DOS vizează un personaj feminin urban de 25 până la 45 de ani, care dorește să se simtă feminin, fără să-și neglijeze confortul.

Datorită unei echipe de experți și independenți, VAN-DOS oferă design-uri exclusive, inovații de țesături și modele unice, în fiecare an.

Mai mult